Aanbod trainingen

18 apr 2024

Hoofdzaak Inloopmoment

Twee keer per week heeft De Hoofdzaak een inloopmoment voor informatie en een luisterend oor.

18 apr 2024

Herstelgroep

Op wekelijkse basis in een ongedwongen vriendschappelijke sfeer willen werken aan het vertrouwen in jezelf en in je herstel. 

Actueel

14 febr 2024

De nieuwsbrief is er

5 apr 2023

Officiële opening
Naar het nieuwsoverzicht
Zelfregie activiteiten

Een zelfregie activiteit is een activiteit die jij organiseert. Denk aan een ervaringsgenotengroep, een creatieve workshop, een training over een onderwerp wat jij belangrijk vindt, dans & beweging workshops en nog veel meer.

De mensen van Pleq staan je hierin bij. Bij elke stap in het proces bespreken we wat jij zelf kan en doet en waar we jou bij kunnen coachen en/of ondersteunen. Niet alleen het vormgeven van de activiteit zelf, maar denk ook aan waar mensen jouw activiteit vinden, wat jij nodig hebt om voor een groep te staan en om jouw leerdoelen te behalen.

Bij Pleq hebben we de kennis, middelen en de ruimte om je te ondersteunen en om je activiteit vorm te geven. Jij houdt de regie en wij vullen aan.

Heb je een idee voor een activiteit, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Zoek je nog wat zelfvertrouwen om jouw passie met anderen te delen? Mis je een activiteit in de buurt en wil je hulp om dit zelf op te zetten? Dat is waar zelfregie activiteiten voor bedoeld zijn! Kom langs op onze inloop of stuur een berichtje als je ideeën of vragen hebt.