Mijn Welzijn - Een verkenning van mijn Positieve gezondheid

aanvullend

4 bijeenkomsten
gratis

Deel deze pagina:

Mijn Welzijn - Een verkenning van mijn Positieve gezondheid

Wanneer we aan gezondheid denken, denken we meestal aan fysieke gezondheid, zoals het vermijden van ziektes. Maar gezondheid is zoveel meer dan dat!

In deze training hebben we het over waar je van geniet en wat je belangrijk vindt in het leven. Over je gevoelens, gedachtes, hoe goed je je in je lichaam voelt, of je je verbonden voelt met de mensen om je heen en of het je lukt om al je dagelijkse activiteiten te doen.

 

Aan de hand van zes dimensies, hebben we het over jouw eigen Positieve Gezondheid.

Het kan soms moeilijk zijn om over gezondheid te praten, maar wij geloven dat iedereen kan leren om op een positieve manier met zijn of haar gezondheid om te gaan. Of je nu worstelt met een langdurige ziekte, stress op het werk, psychische kwetsbaarheid, of gewoon je algemeen welzijn wilt verbeteren, deze training kan je het inzicht en de tools bieden die je nodig hebt.

 

In deze training zullen we je laten zien hoe jij zelf invloed kunt uitoefenen op jouw gezondheid. Je zult ontdekken dat gezondheid niet alleen afhankelijk is van externe factoren, maar ook sterk beïnvloed wordt door jouw levensstijl, omgeving, gedachten en relaties. Door bewust te worden van deze invloeden, kun je positieve veranderingen aanbrengen en jouw welzijn verbeteren.

 

Deze cursus is voor iedereen. Misschien wil je beter voor jezelf zorgen. Misschien zorg je voor anderen. Of misschien wil je gewoon meer leren over gezondheid en geluk. We praten niet alleen over Positieve Gezondheid, maar we laten je ook zien hoe je deze ideeën in je eigen leven kunt brengen.

 

Praat je niet graag over gezondheid? Dat is oké. We geloven dat iedereen kan leren om op een vriendelijke manier naar hun eigen gezondheid te kijken. Of je nu al een tijdje ziek bent, moeilijke tijden doormaakt, of gewoon een beetje gelukkiger wilt zijn, deze cursus heeft iets voor jou.

 

We dagen je uit om breder te kijken naar gezondheid en om jouw eigen unieke definitie van welzijn te omarmen. Dus kom erbij en leer een nieuwe manier om naar gezondheid te kijken.

Agenda