Ontdek de kracht van ervaringskennis

aanvullend

3 bijeenkomsten
gratis

Deel deze pagina:

Ontdek de kracht van ervaringskennis

Ben jij geïnteresseerd in het verdiepen van je begrip van ervaringskennis en hoe dit toe te passen in zowel persoonlijke als professionele situaties? Sluit je dan aan bij onze interactieve trainingssessies, waar je de unieke kans krijgt om je inzicht in dit onderwerp te vergroten.

 

Wat kun je verwachten?

Onze training is een kennismaking met het inzetten van ervaringskennis. Deze bestaat uit drie bijeenkomsten, elk met een thema en praktische oefeningen. We beginnen met het verkennen van individuele ervaringskennis. Vervolgens leer je hoe je jouw persoonlijke ervaringen kunt analyseren en erop kunt reflecteren om waardevolle inzichten te winnen. We gebruiken diverse methoden, zoals het delen van verhalen, het creëren van mindmaps, en het toepassen van theoretische kaders, om je te helpen begrijpen hoe ervaringskennis een krachtig hulpmiddel kan zijn in je leven en werk. Samen onderzoeken we of ervaringskennis inzetten bij jou en je werk past, wat voor en nadelen zijn, waar je op moet letten en wat eventuele vervolgstappen, zoals een training of opleiding, zijn die je kunt zetten.

 

Voor wie is deze training?

Deze training is ideaal voor professionals die in hun werk gebruik willen maken van ervaringskennis of die hier nog over twijfelen, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en het beter begrijpen van hun eigen levenservaringen.

 

 

Deze training is ook als teamtraining in te huren voor 1 hele dag of 3 dagdelen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Agenda